branding.

Maak het klanten gemakkelijk om voor u te kiezen.

In een oververzadigde branche worden klanten overweldigd door opties. Wat succes drijft en het ene bedrijf van het andere onderscheidt, is branding. Een goed ontworpen merk creëert een ervaring, cultiveert gemeenschap en vergroot de vraag van klanten.

We helpen je bij het vertalen van jouw concept en persoonlijkheid naar een visuele identiteit.

Prijs € 1199,00

Oplevering binnen 1 tot 3 weken. Prijs is exclusief 21% btw.

Wat krijg je voor je geld?

merkstrategie sessies

Twee één-op-één videogesprekken om uw wensen te identificeren en de beste manieren te bedenken om een ​​identiteit te creëren die uw ideale klanten zal aantrekken.

merkidentiteit creëren

Vragenlijst om ons te helpen meer te weten te komen over uw bedrijf, markt, concurrenten, doelen en ontwerp voorkeuren.

moodboard samenstellen

Een gedeeld Pinterest-bord om inspirerende bronnen te verzamelen om een ​​idee te krijgen van waar je van nature toe aangetrokken wordt als het gaat om design.

logo ontwerp

Het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf. De meest complexe en allesomvattende logo’s van uw merk. Ideaal voor: grotere print of webdesign, bewegwijzering of verpakking.

plaats vervangende logo (icoon)

Een complementaire logo variant op basis van het primaire logo en ontworpen om te voldoen aan alternatieve wensen waar de primaire niet ideaal voor is. Een icoon is het meest vereenvoudigde variatiemerkteken dat kan worden gebruikt wanneer het logo niet past, de tekst niet leesbaar is of waar een afbeelding het meeste impact heeft. Ideaal voor: kleinere print- of web behoeften, profielfoto’s van sociale media, watermerken en kleine lettertjes.

print

Aangepast ontwerp van de volgende items:

  • Visite kaarten (voor en achterzijde)
  • Briefpapier en envelop ontwerp
  • E-mail handtekening
Omslag foto van uw merk

Op maat gemaakte omslagfoto van het merk, ontworpen voor uw beste sociale platform, met een vierkante uitsnede van uw logo voor profielfoto’s op sociale media.

definitieve print en web bestanden

Alle definitieve ontwerp bestanden zijn beschikbaar in alle (meest) belangrijke bestandsindelingen, waaronder JPG, PNG, PDF, AI, EPS en SVG.

brandbook

Een aangepaste merk stijlgids, compleet met alle merkstandaarden (typografie, kleurcodes, gebruiksrichtlijnen en styling notities) om uw merkgebruik consistent en merkgebonden te houden.

onbeperkte ondersteuning

We zijn altijd bereikbaar via de telefoon- of videogesprekken gedurende de proces van uw project, zodat we elke fase kunnen doorlopen indien nodig om u alle ondersteuning te bieden die u nodig heeft.

Extra functies voor uw website beschikbaar:

Aangepaste illustraties, aanvullende logo’s of aangepaste markeringen, sociale media ontwerp sjablonen, logo-animatie of motion graphics, extra print aanvullende items en meer.

Wil je weten wat iets kost en staat het hier niet tussen?
Neem dan even contact met ons op.

Ik wil gebruik maken van deze branding aanbieding.

    Uw naam (verplicht)

    LogoLogo + HuisstijlBrandingBudget websiteWebsite + huisstijl pakketOnepage websiteLogo huisstijl en websiteWebtekstenFotografieSocial media

    laten we aan de slag gaan!