La Table Amsterdam

“Ontbijt, lunch of diner, bij La Table Amsterdam hebben we voor elk moment van de dag voor ieder wat wils. Begin je dag vol energie met één van onze voedzame smoothie bowls, geniet van verse huisgemaakte soep of een salade en sluit je dag af met onze super malse spareribs.”

reclame bureau
reclame bureau

Nieuw jasje!

Nadat het pand werd gerenoveerd mocht er ook getimmerd worden aan de uitstraling van het merk. Dit deden wij met onze gereedschap kist van Adobe CC.

Offline marketing

Nadat wij het nieuwe interieur hebben gezien wisten wij meteen welke kant wij op wilden gaan. Strak, helder met een vintage stijl. Dit hebben wij meegenomen in het ontwerpproces. De kleuren van het menukaart zijn gebaseerd op het interieur van het restaurant en daarbij vormt het een compleet geheel.

Social media

Wij waren ook verantwoordelijk voor de social media marketing van La Table Amsterdam. Onze fotograaf wist op een unieke manier de twee diensten goed met elkaar te combineren waardoor zij online al snel de lucht in ging.

Webdesign

De website hebben wij op verzoek van La Table Amsterdam minimaal mogen ontwerpen zodat men in een oogopslag al de belangrijke info binnen kan krijgen.
De website bevat elementen die zowel terug te zien zijn in het menukaart en interieur.