logo ontwerp.

Een logo laten ontwerpen is een enorm belangrijk deel van het opzetten of verbeteren van je onderneming. Het logo zorgt voor een groot deel voor de branding. Als ondernemer wil je een sterk logo hebben, waarmee je je onderscheid van concurrenten. Bij een logo kopen is het belangrijk dat het logo past bij je organisatie en direct duidelijk maakt waar jullie als onderneming voor staan. Wil je een ijzersterk logo laten ontwerpen in 2020? Dan geven wij 3 bruikbare tips!

Hou het simpel

De grootste kunst van een logo ontwerpen is dat het logo simpel gehouden kan worden en het beeldmerk ondanks dat sprekend is. Als je ervoor kiest om een uitgebreid beeldmerk, de bedrijfsnaam en een slogan als logo te nemen dan is dat al snel te veel. Bij een logo ontwerpen is het dus belangrijk om het simpel te houden.

Herkenbaar

De herkenbaarheid van je logo is enorm belangrijk. In één oogopslag moet een logo te herkennen zijn, bijvoorbeeld op een billboard langs de snelweg. Het simpel houden van je logo, zoals we aangeven bij de eerste tip, is belangrijk om het logo herkenbaar te maken. Zorg er ook voor dat je bedrijfsnaam en slogan goed te lezen zijn.

Tijdloos

Als je een logo laat ontwerpen dan wil je natuurlijk dat deze nog jarenlang meegaat. Je gebruikt het logo op je bedrijfspand, visitekaartjes, briefpapier, website en noem zo maar op. Het vervangen van je logo kost dan ook veel geld en tijd. Zorg daarom dat je een tijdloos logo design laat maken, zodat je onderneming nog jarenlang een modern logo hebt

logo
logo
logo

We helpen je bij het vertalen van jouw concept en persoonlijkheid naar een visuele identiteit.

Prijs € 299,00

Oplevering binnen 1 tot 3 werkdagen. Prijs is exclusief 21% btw.

Wat krijg je voor je geld?

✔ (Online) kennismakingsgesprek
✔ Uniek logo (4 tot 5 voorstellen)
✔ 2 correctierondes
✔ 1 uitgewerkt logo

✔ Definitief ontwerp in juiste formaten
✔ Persoonlijk contact en support
✔ Altijd een professioneel ontwerp
✔ Deadlines worden gehaald gegarandeerd

Ik wil gebruik maken van deze aanbieding.

  Uw naam (verplicht)

  LogoLogo + HuisstijlBrandingBudget websiteWebsite + huisstijl pakketOnepage websiteLogo huisstijl en websiteWebtekstenFotografieSocial media

  Ready to start?

  contact opnemen

  Onze expertises

  Branding

  In een oververzadigde branche worden klanten overweldigd door opties. Wat succes drijft en het ene bedrijf van het andere onderscheidt, is branding. Een goed ontworpen merk creëert een ervaring, cultiveert gemeenschap en vergroot de vraag van klanten.

  lees meer

  Web design

  Overweeg alle manieren waarop uw klanten technologie gebruiken om met uw merk om te gaan; websites, sociale media, mobiele apparaten, digitale marketing, e-mailmarketing, podcasts en meer. Door de uitbreiding van technologie zijn de scheidslijnen tussen…

  lees meer

  Vormgeving

  Een goed ontworpen communicatiemiddel is al de helft van de boodschap. En dat weten wij bij Ninetyfive Ideas als geen ander. Onze studio bestaat uit creatievelingen die precies weten hoe ze jouw boodschap op verrassende wijze kunnen uitdragen. Hoe? Door te werken vanuit een sterk concept dat tot de verbeelding spreekt.

  lees meer

  Fotografie

  Beelden zeggen soms meer dan duizend woorden. Fotografie en video zijn daarom belangrijke onderdelen van visuele communicatie. Met goed gekozen beelden is je communicatie onweerstaanbaar, informatief, prikkelend of zet deze aan tot actie; maar net afhankelijk van de doelstelling!

  lees meer

  Tekst

  Een advertentie, website of social media post kan nog zo mooi zijn, als de tekst niet goed is geformuleerd, komt boodschap niet over. Een goede tekst is dan ook niet zomaar een kwestie van beginnen met schrijven. Een goed idee of concept om de boodschap ‘aan op te hangen’ is het uitgangspunt.

  lees meer