stage: front end developer.

📍Amsterdam

Wij zoeken een front-end stagiair met skills! Speel jij graag met Javascript, CSS3 en HTML5 en zou je graag nog een hoop leren op het gebied van front-end development? Lees dan verder!

Stage omschrijving

Wil je stage lopen als webdesigner bij een succesvol online mediabureau in Amsterdam? Ninetyfive Ideas is een reclamebureau met een vestiging in Amsterdam. Ons team bestaat uit uitsluitend jonge mensen met verfrissende ideeën!

Als stagiair ga jij zelfstandig werken aan projecten, aangestuurd door onze developers. Ze helpen je betere code te schrijven en geven je tips en trucs. Het eindproduct (websites) leveren we op aan onze opdrachtgever(s) en zal dan ook daadwerkelijk gebruikt gaan worden.

Onze front-end maakt gebruik van HTML5, CSS3 (SASS is een pre), PHP. Kennis van MVC en OOP, FTP en SSH is ook een pre. Wij proberen altijd zo snel mogelijk mee te gaan met nieuwe technieken.

Gezamenlijk zullen we op zoek gaan naar een interessante stageopdracht binnen bovenstaande werkgebieden die aansluit bij jouw vaardigheden en interessegebied.

Functie-eisen:

Jij bent op zijn minst bekend met enkele van de onder genoemde technieken, en bent geïnteresseerd om deze wereld verder te ontdekken. Concreet:

– Kennis van HTM5/CSS3

– Kennis van PHP 5.6 / PHP 7, MYSQL

– Pré: skills op gebied SASS

– Pré: kennis van MVC en OOP

– Pré: kennis van GIT, FTP en SSH

Wat bieden wij?

Zoek jij een spannende werkomgeving waarin je de ruimte krijgt om het maximale uit jouw stage te halen. Wij stimuleren jou om alles uit jezelf te halen, zodat jij maximaal kunt presteren en veel kan leren tijdens je stageperiode. Verder bieden wij jou:

– Een prima stagevergoeding;

– Veel kansen om te leren;

– Een leuke werkomgeving;

– Goede begeleiding bij je stageopdrachten en leerdoelen;

– Een stage waar jij het verschil kan maken.

met wie je samenwerkt.

Founder & Creative director

Achraf Ait Ouarg
    Hoe Kunnen wij jou bereiken?