stage: grafisch vormgever.

📍Amsterdam

Heb jij passie en affiniteit met grafisch vormgeven? Kan jij al jouw creativiteit kwijt door middel van graphic design? En zoek je een stage in februari 2020? Dan zoeken wij jou. Je gaat samenwerken met een gedreven en flexibel marketingteam. Waarin je de kans krijgt om veel te leren en het maximale uit je stage te halen. Wil jij het marketingteam versterken? Lees dan verder!

Wat ga jij doen als Stagiair(e) Grafisch Vormgeving?

Koffie halen en administratief werk? Zeker niet! Je bent onderdeel van een enthousiast en leuk marketingteam. Zo ben je bezig met verschillende designs voor verschillende events. Denk aan het ontwerpen en vormgeven van banners en kaarten. Ook is het jouw taak om de social media pagina’s van grafische content te voorzien. Er gaan nieuwe bezoekers naar de de social pagina’s door de geweldige designs die jij hebt gemaakt. Kortom, een veelzijdige stage als je ervan houdt om veel met beeld bezig te zijn.

Als Stagiair(e) Grafisch Vormgeving:

– Houd je je bezig met grafisch vormgeven in de breedste zin;

– Ontwerp je multimedia voor banners, nieuwsbrieven, brochures en advertenties;

– Bewaak je de huisstijl en lever je bijdrage aan eventuele verbeteringen;

– Ondersteun je bij de creatie en realisatie van commercials en grafisch campagnemateriaal.

Wie zoeken wij?

Je bent een enthousiaste, creatieve en leergierige student, die goed kan omgaan met verantwoordelijkheid. Ook ben je zelfstandig en een ware teamspeler. Daarnaast heb je oog voor detail en ben je goed in visual story telling.

Verder ben je:

– Bezig met het derde of vierde jaar van je mbo-/hbo-opleiding richting DTP, (grafische) vormgeving, design of multimedia;

– Bekend met Photoshop, InDesign en Illustrator;

– Gek op foto- en videografie;

– In voor gezelligheid!

Wat bieden wij?

Zoek jij een spannende werkomgeving waarin je de ruimte krijgt om het maximale uit jouw stage te halen. Wij stimuleren jou om alles uit jezelf te halen, zodat jij maximaal kunt presteren en veel kan leren tijdens je stageperiode. Verder bieden wij jou:

– Een prima stagevergoeding;

– Veel kansen om te leren;

– Een leuke werkomgeving;

– Goede begeleiding bij je stageopdrachten en leerdoelen;

– Een stage waar jij het verschil kan maken.

met wie je samenwerkt.

Founder & Creative director

Achraf Ait Ouarg

Webdesigner

Hicham El Aarbaoui
    Hoe Kunnen wij jou bereiken?