tekst.

Een advertentie, website of social media post kan nog zo mooi zijn, als je de tekst niet goed formuleert, komt boodschap niet over. Een goede tekst is dan ook niet zomaar een kwestie van beginnen met schrijven. Een goed idee of concept om de boodschap ‘aan op te hangen’ is het uitgangspunt. Door hier van tevoren over na te denken, kom je tot een juiste tone-of-voice; passend bij de doelgroep en de doelstelling en die aanzet tot actie. De copywriters van Ninetyfive Ideas schrijven en redigeren uiteenlopende teksten. Van pakkende pay-offs tot informatieve brochureteksten en van geoptimaliseerde webteksten tot grappige social media posts. Soms als losse opdracht, vaak als onderdeel van een grotere opdracht.

Aansprekende teksten

Een tekst kan je boodschap maken of breken. Spelfouten, zinnen die niet lekker lezen en een warrige opbouw zorgen ervoor dat je boodschap niet aankomt. Of erger: er ontstaat een negatieve associatie bij het merk. Aansprekende teksten met een duidelijke call to action zorgen daarentegen voor een tekst die precies doet wat jij voor ogen hebt: informeren, entertainen of aanzetten tot actie. We weten de juiste snaar te raken met pakkende teksten, overtuigende kreten en scherpe oneliners.

SEO teksten

Zie je jouw website niet tussen de zoekresultaten van Google staan? Dan is de kans groot dat de teksten op je website niet zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines. De tekstschrijvers van Ninetyfive Ideas zijn gespecialiseerd in het schrijven van zoekmachinevriendelijk en gebruikersvriendelijke teksten. Hierbij houden wij natuurlijk rekening met alle belangrijke aspecten op het gebied van SEO (zoekmachine optimalisatie). Denk bijvoorbeeld aan relevante zoekwoorden, metabeschrijvingen, H-koppen, alt tags en alle duizend-en-een andere punten die van invloed zijn op de vindbaarheid van je website.

Ik wil gebruik maken van deze aanbieding.

    Uw naam (verplicht)

    LogoLogo + HuisstijlBrandingBudget websiteWebsite + huisstijl pakketOnepage websiteLogo huisstijl en websiteWebtekstenFotografieSocial media

    Teksten die de juiste snaar weten te raken

    neem contact op