website ontwerp.

Goed bedacht, zorgvuldig ontworpen en
perfect ontwikkeld

Wanneer je kiest voor een 100% Custom website gaan we allereerst uitgebreid om tafel (of per videoverbinding) om samen na te denken over het doel van je website, de doelgroep en de strategie. Hieruit volgt een functioneel plan, structuurplan en een concept design. Op basis daarvan ontwikkelen we een volledig op maat ontworpen website met unieke functionaliteiten om jouw doelstellingen te behalen. Hierbij nemen we het hele proces voor je uit handen.

Budget pagina
€ 399
✔ Binnen 5 uur online
✔ 1 Landingspagina
✔ Contactformulier
✔ Whatsapp koppeling?
✔ Social media koppelen
Website + Huisstijl pakket
€ 1299
✔ Binnen 48 uur opgeleverd
✔ One page website
✔ Responsive voor mobiel
✔ Makkelijk aanpasbaar
✔ Conversie gericht
✔ Contactformulier
✔ Social media koppeling
✔ Hulp zakelijke e-mail aanmaken
One page website
€ 699
✔Binnen 5 dagen online
✔ One page website
✔ Responsive voor mobiel
✔ Makkelijk aanpasbaar
✔ Conversie gericht
✔ Contactformulier + Whatsapp
✔ Social media koppeling
reclamebureau amsterdam
reclamebureau amsterdam
reclamebureau amsterdam

Ik wil gebruik maken van deze aanbieding.

  Uw naam (verplicht)

  LogoLogo + HuisstijlBrandingBudget websiteWebsite + huisstijl pakketOnepage websiteLogo huisstijl en websiteWebtekstenFotografieSocial media

  Onze expertises

  Branding

  In een oververzadigde branche worden klanten overweldigd door opties. Wat succes drijft en het ene bedrijf van het andere onderscheidt, is branding. Een goed ontworpen merk creëert een ervaring, cultiveert gemeenschap en vergroot de vraag van klanten.

  lees meer

  Web design

  Overweeg alle manieren waarop uw klanten technologie gebruiken om met uw merk om te gaan; websites, sociale media, mobiele apparaten, digitale marketing, e-mailmarketing, podcasts en meer. Door de uitbreiding van technologie zijn de scheidslijnen tussen…

  lees meer

  Vormgeving

  Een goed ontworpen communicatiemiddel is al de helft van de boodschap. Onze studio bestaat uit creatievelingen die precies weten hoe ze jouw boodschap op verrassende wijze kunnen uitdragen. 

  lees meer

  Fotografie

  Beelden zeggen soms meer dan duizend woorden. Fotografie en video zijn daarom belangrijke onderdelen van visuele communicatie. Met goed gekozen beelden is je communicatie onweerstaanbaar, informatief, prikkelend of zet deze aan tot actie; maar net afhankelijk van de doelstelling!

  lees meer

  Tekst

  Een advertentie, website of social media post kan nog zo mooi zijn, als de tekst niet goed is geformuleerd, komt boodschap niet over. Een goede tekst is dan ook niet zomaar een kwestie van beginnen met schrijven. Een goed idee of concept om de boodschap ‘aan op te hangen’ is het uitgangspunt.

  lees meer

  Ready to start?

  contact opnemen